1.Çoktan Seçmeli Online Sınav Uygulaması

1.Çoktan Seçmeli Online Sınav Uygulaması:

 
 
Çoktan seçmeli sınavlar (sinav.karabuk.edu.tr) için kullanıcı adınız: öğrenci numaranız Şifreniz: T.C. Kimlik numaranızdır. Sınava en fazla 15 dakika geç girebilirsiniz. Sistem 15 dakikadan sonra girmeye çalışanı sınava almamaktadır. Kendinizi ve sınav envanterlerinizi buna göre ayarlayınız.
 
Fakültemizde okutulan Online Sınav olarak gerçekleştirilecek derslerin Ara sınavlarına girecek öğrencilerimizin sınav esnasında yaşayabileceği problemleri bildirmek için her bölüme ait form oluşturulmuştur. Vizeler için telafi tarihleri daha sonraki tarihte ilan edilecektir. 

Öğrencilerimiz sınavla ilgili teknik sorunlar yaşadığında, Orman Mühendisliği Bölümü’ne ait linkten doldurmaları gereken forma ulaşabilir. Bu formun sınavın bitiminden itibaren en geç 1 saat içerisinde doldurulup gönderilmesi gerekmektedir.
 
 Orman Mühendisliği Bölümü Vize Sınavı Sorun Bildirim Formu
 

 
Sınav girişi
 

Online çoktan seçmeli sınavlarla ilgili genel bilgiler için tıklayınız. Özellikle bu sayfadaki duyuruları da dikkatlice okuyunuz.
 
 
Tüm öğrencilerimizin OBS üzerindeki telefon numarası ve mail adreslerini güncellemesi ve aktif olarak takip etmesi önem arz etmektedir.
 
  
Dr. Öğr. Üyesi Damla YILDIZ
Orman Fakültesi Uzaktan Eğitim Sınav Koordinatörü
damlayildiz@karabuk.edu.tr
05316249488