Bütünleme Sınav sorun bilidirim formu
FORMU DOLDURMADAN ÖNCE BURAYI OKUYUNUZ !!!!

Bu form Bütünleme sınavlarınız esnasında teknik problemden dolayı sınava girememe veya sınavı tamamlayamama gibi vb. sorunlarınızı bildirmeniz için açılmıştır.

SINAVINIZDA SORUN YAŞARSANIZ BU FORMU SINAVINIZIN YAPILDIĞI GÜN SAAT 23.59'A KADAR DOLDURUNUZ.

Formu doldururken derslerinizin ders koduna, programına,  dikkat ediniz. 

Eğer Üsd kodlu üniversite seçmeli derslerin sınavında sorun yaşadıysanız; bu linkte bulunan (https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/) sorun formunu doldurunuz.

Forma verilen tüm cevaplar bölümler tarafından incelenecek ve incelemeler neticesinde telafi sınavına girmeniz uygun görülürse sizlere e-posta yoluyla bilgi verilecektir. E-postalarınızı aktif olarak takip ediniz.

YDL 182 - YDL 184 - FOL 184 derslerinin bütünleme sınavları için sorun bildirim formuna ve sınav hakkında genel bilgilendirmelere ydl.karabuk.edu.tr web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

TUR 182 kodlu Türk Dili I dersinin sınavlar hakkında genel bilgilendirme ve sorun formuna tur.karabuk.edu.tr web sayfasından ulaşabilirsiniz.

AİT 182 kodlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersinin sınavlar hakkında genel bilgilendirme ve sorun formuna ait.karabuk.edu.tr web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Lütfen bir sorununuz için formu, sadece bir kere doldurunuz.


Sınav sorun bilidirim formu doldurmak için tıklayınız.