21 Mart Ormancılık Haftası Karabük İli Kutlamaları
21 Mart Ormancılık Günü ile başlayan Dünya Ormancılık Haftası kutlamaları çerçevesinde Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dikim etkinliğine katılım sağladık.
Karabük’te Orman Haftası çerçevesinde Karabük Orman İşletme Müdürlüğünün düzenlediği ve 3 bin 500 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinliğe Karabük valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl jandarma komutanlığı, Karabük Tarım İl Müdürlüğü ve diğer kamu kurum yetkilileri katıldı.  
Etkinlikte fakültemizi temsilen Dekanımız Sn. Prof. Dr. Hüseyin YÖRÜR, Dekan Yardımcımız Sn. Doç. Dr. Ahmet DUYAR ve Orman Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcımız Sn. Dr. Öğr. Üyesi Saim YILDIRIMER, Arş. Gör. Ahmet AÇIL, fakültemiz orman mühendisliği lisans öğrencileri ve Üniversitemiz öğrenci kulüplerinden Baykuş Kulübü ve Sürdürülebilirlik Doğa Koruma Kulübü öğrencilerimiz yer aldı.
Orman İşletme Müdürü Aydın Kırımlı’nın yaptığı açıklamaya göre etkinlikte; Karabük Orman İşletme Şefliği 20 No’lu Bölme olarak adlandırılan 4 hektarlık sahada fidan dikimi gerçekleştirildiği, etkinlik kapsamında sahaya 1500 adet sedir, 1500 adet fıstık çamı ve 500 adet mahlep fidanı dikildiği bildirildi.