Fakültemiz 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti
Karabük Üniversitesi Orman Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 12 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 16:00'da Ayyıldız Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Törenimize, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hasan Solmaz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Sayın Faruk Bayraktaroğlu, 2015-2019 Dönemi Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Bahattin Çelik, Zonguldak OBM Basın ve İletişim Şube Müdürü Sayın Ozan Acun, Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz Şubesi Başkanı Sayın Erkan Gazibeyoğlu, Orman Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aydın Pirizoğlu, Safranbolu Orman İşletme Müdürü Sayın Sema Altunay, Eflani Orman İşletme Müdürü Sayın Bilal Eyüpoğlu, Karabük Orman İşletmesi Müdür Yardımcısı Sayın Cemal Bozkurt, Karabük KOSGEB Müdürü Sayın Serhat Saygın ve Karabük YDO Koordinatörü Sayın Sakin Eren, fakültemiz öğrencileri ve aileleri ile birlikte akademik ve idari personelimiz katılım sağlamışlardır.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet Törenimiz, üniversitemizin tanıtım filmlerinin gösterimi, Orman Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin Yörür’ün konuşması, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Hasan Solmaz’ın konuşması, Zonguldak Orman Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu’nun konuşması, dereceye giren öğrencilerimizin başarı belgelerinin takdimi, Fakülte birincimiz Bennur Değirmenci’nin konuşması ve mezuniyet kütüğüne künyesinin çakılması, tüm mezunlarımızın diplomalarının takdimi, yemin töreni, kep atma seremonisi ve aile fotoğrafı çekiminin ardından sona ermiştir.

Tören kapsamında, Fakültemiz birincisi Bennur Değirmenci’ye, fakültemiz ikincisi Emre Karaman’a ve fakültemiz üçüncüsü Mahmut Balıkçılar’a başarı belgelerinin yanında, Orman Mühendisleri Odası ve Türkiye Ormancılar Derneği tarafından ödül takdimi gerçekleştirilmiştir.

Orman Fakültesi ailesi olarak mezun olan genç mühendislerimizi tebrik ediyor, hayat boyu başarılar diliyoruz. Törenimize katılım sağlan protokol üyelerine, öğrenci ve ailelerine, akademik ve idari personele teşekkür ederiz.