SINAVLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
SINAVLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

*     Lisans ara sınav programı güncellenmiştir!!! Görüntülemek için tıklayınız.

*   Üniversite Seçmeli Dersleri (ÜSD) ara sınavları 10-11 Nisan 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Sınav programı OBS'den ilan edilmiştir.

*  
Bölüm dersleri (lisans ve lisansüstü) için bölüm sınavları sorun bildirim formunu, Üniversite Seçmeli Dersleri (ÜSD) için https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/duyuru/usd-vize-sinavi-sorun-cakisan-ders-bildirimi/ linkteki ÜSD sınavları sorun bildirim formunu ve AIT-TUR-YDL dersleri için ilgili birimlerin web sitelerinde ( http://tur.karabuk.edu.trhttps://ydl.karabuk.edu.tr ve http://ait.karabuk.edu.tr) yer alan sorun bildirim formlarını doldurmanız gerekmektedir.

Mazeretleri dolayısıyla vize sınavlarına katılamayan öğrencilerimiz için 2 Mayıs 2021 tarihinde AİT 182-HST 182 Dersi için saat: 18.00; TUR 182 Dersi için saat: 19.00 da Telafi sınavı açılacaktır. Belirtilen bu tarih ve saatler dışında tekrar Telafi sınavı yapılmayacaktır. Telafi sınavına girecek öğrencilerin başvuruları 30 Nisan 2021 tarihine kadar, https://ait.karabuk.edu.tr/ ve https://tur.karabuk.edu.tr/ web sayfalarındaki sorun bildirim formlarının doldurulması yoluyla alınacaktır.