YDL184 Yabancı Dil II Mazeret Sınavı Hakkında
Karabük Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 22. maddesinin 3. fıkrasında belirtilen sebeplerle ara sınavlara giremeyen öğrenciler ile aynı yönetmeliğin 27. maddesinin 5. fıkrası uyarınca mazeretleri ilgili yönetim kurulları tarafından kabul edilen öğrenciler için mazeret sınavları yapılabilmekte olup, sağlık raporu dışındaki mazeretlerin belgelendirilmek şartıyla ilgili yönetim kurulu tarafından değerlendirilmesi gerekmektedir. Sağlık mazeretleri dışında belirtilen mazeretlerin öğrenciler tarafından belgelendirilmesi ve sınav tarihinden itibaren en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili Dekanlığa / Müdürlüğe başvuruda bulunulması halinde yönetim kurulları tarafından değerlendirilmesi ve uygun görülmesi halinde mazeret sınavı yapılması, bunların dışında kalan ve belgelendirilemeyen mazeretlerin değerlendirmeye alınmaması gerekmektedir.

İlgili birimin almış olduğu yönetim kurulu kararı gereği mazeret sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler için 03 Mayıs 2024 Cuma günü; YDL184 dersi için saat 12.00'da Yabancı Diller Yüksekokulu Binasında Amfi 11' de mazeret sınavı yapılacaktır. Belirtilen bu tarih ve saatler dışında tekrar mazeret sınavı yapılmayacaktır.

Öğrencilerin sınavlarla ilgili tüm duyurular için http://ydl.karabuk.edu.tr ve web sayfasını takip etmeleri gerekmektedir.