FAKÜLTEMİZ 2022 TERCİH DÖNEMİNDE YÜZDE 100'LÜK DOLULUK ORANI YAKALADI
FAKÜLTEMİZ 2022 TERCİH DÖNEMİNDE YÜZDE 100'LÜK DOLULUK ORANI YAKALADI
ÖSYM tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla Karabük Üniversitesi (KBÜ) bünyesindeki bölümlerin doluluk oranları da belli oldu. Açıklanan YKS sonuçlarına göre Orman Fakültemizde doluluk oranı yüzde 100 oldu. 30 kontenjana sahip Fakültemize okul birincisi kontenjanıyla beraber 31 öğrenci kayıt yapma hakkı kazandı. 
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İzzet AÇAR, konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamada “2022 YKS tercih sonuçları açıklandı. Bu yıl fakültemizi tercih eden ve kazanan tüm öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun. Bizi tercih eden öğrencilerimizin, teorik ve uygulamalı bir mühendislik eğitimi ile ormancılık sektöründe aranan insan olma yönünde başarı sağlayan fakültemizi evleri gibi göreceğine inanıyorum." dedi. 
Açar, ayrıca fakültemizi kazanan öğrencilere hitaben: "Geleceğimizin Teminatı Sevgili Öğrenciler! Türkiye’nin zengin kültürel mirası ve tarihi varlığına ev sahipliği yapan sanayi şehri Karabük iline ve gelişmiş fiziksel ve eğitsel olanaklarıyla gelecekle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek üzere bilgi ve becerilerinizi geliştirmenize her türlü katkıyı sunacak olan fakültemize HOŞGELDİNİZ! "dedi.